Wie zijn wij?

Meer over de organisatie, missie en visie, prestaties!

InterpayInterpay

Informatie
---

Waarden zijn het DNA van elke organisatie. Ook van de onze. Om doelmatig te kunnen werken aan het realiseren van onze ambitie (dé juridische autoriteit op het gebied van incasso in geheel Nederland zijn en blijven).

Interpay

Met Interpay haalt u jarenlange ervaring in de incasso- en juridische sector in huis. Geen mooie beloften of vage adviezen: bij ons krijgt u precies dát wat uw bedrijf nodig heeft.

Dankzij ons landelijke netwerk van specialisten bieden we al onze cliënten de perfecte ondersteuning. Bij ons bent u geen nummer: u heeft een vast contactpersoon waarbij u altijd terecht kunt.

Innovatie

Innovatie en continue investeringen in product ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. We proberen altijd zo doeltreffend mogelijk in te spelen op veranderende markt situaties, met een optimaal rendement voor onze cliënten tot gevolg.

Voor ons is elke cliënten namelijk uniek. Niet alleen in zijn portefeuille, maar ook in wensen en eisen ten aanzien van credit management. Daarom leveren we maatwerk en laten we onze dienstverlening flexibel aansluiten op uw omstandigheden.

Specialisme

Onze incasso- en juridische medewerkers hebben ieder hun eigen specialisme. Zij kennen het klappen van de zweep en zijn op de hoogte van alle specifieke procedures en regelgeving. Wat dat voor u inhoudt?

Dat erbij al uw vraagstukken en incassoprocedures een expert tot uw beschikking staat. Dit zijn in een notendop uw voordelen als cliënt van Interpay. Maar dat is uiteraard nog niet alles. Op onze website vindt u meer informatie over ons en onze werkzaamheden.

Onze statistieken worden gemeten via aparte HTML code en het incassoportaalOnze statistieken worden gemeten via aparte HTML code en het incassoportaal

---
november 2016
Oplospercentage (Gratis incassotraject)
Oplospercentage (Eigen incassotraject)
Positieve reacties (Cliënten)

Factuur blijft onbetaald, laat ons u helpen!Factuur blijft onbetaald, laat ons u helpen!

NO CURE NO PAY INCASSO
---

InterpayInterpay

Elke informatie is meer kennis!
---

Derdengelden

Interpay is in het bezit van een derdenrekening. Iedere storting op de derdenrekening geeft de uiteindelijke begunstigde recht op een aandeel in het totale saldo van de derdenrekening. Derdenrekeningen genieten wettelijke bescherming, wat er op neerkomt dat op derdenrekeningen geen beslag gelegd kan worden, ook niet in geval van faillissement, zodat er garantie is dat de gelden daadwerkelijk in handen zullen komen van de rechthebbende(n).

Hoog oplospercentage

Interpay biedt u de meest optimale mix aan communicatie met de debiteur. Tijdens het incassotraject wijst Interpay de debiteur op verschillende manieren en momenten op de openstaande vordering. Interpay maakt onder andere gebruik van brieven, e-mailberichten met directe betaalmogelijkheid , sms-berichten en bezoeken op het aangegeven GBA adres. Dit uitgebreide incassotraject vergroot de kans op uiteindelijke betaling van de openstaande vordering.

Geen financieel risico

Onze no cure no pay incasso biedt u zekerheid en duidelijkheid omdat Interpay hetzelfde belang heeft als u: voor onze inkomsten is Interpay net als u afhankelijk van úw debiteur. Wij verrichten onze werkzaamheden namelijk gratis, dat wil zeggen dat Interpay de kosten verhaalt op de debiteur. Betaalt de debiteur niets, dan betaalt u ons ook niets. Ook berekend Interpay géén abonnementskosten, dossierkosten of sluitingskosten. Dat is pas no cure no pay! U loopt dus geen enkel financieel risico!

Nieuws waar u wat aan heeft!Nieuws waar u wat aan heeft!

Financiële & gerechtelijke uitspraken
---

Het is voor ons van het grootste belang dat onze cliënten tevreden zijn!Het is voor ons van het grootste belang dat onze cliënten tevreden zijn!

Een goede beoordeling van onze cliënten is de kroon op ons werk.
---