Interpay levert u geld op!

Het platform van Interpay automatiseert uw incassotraject!

Welkom tot het eigen incasserenWelkom tot het eigen incasseren

Omdat u recht heeft op uw geld!
---

Interpay heeft in de loop der jaren wel het nodige aan ervaring opgedaan bij het vinden van de beste manieren om het gedrag van zijn cliënten bij te houden. Met name heeft Interpay een aantal fraaie tools ontwikkeld om hier een goed inzicht in te krijgen.

Oplospercentage (eigen incassotraject)
Oplospercentage (gratis incassotraject)
Positieve reacties (Cliënten)

Voorwoord

Interpay heeft het eigen incassotraject volledig geautomatiseerd. U start eenvoudig en snel een online zaak met Interpay, waarna uw klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande facturen wordt gewezen. Van elektronische tot telefonische herinneringen en van het sturen van sms-berichten tot het bezorgen van een brief: bij Interpay behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Contactpersoon

De communicatielijnen binnen Interpay worden optimaal benut. Om het eigen incassotraject zo aangenaam mogelijk te maken krijgt u een vaste contactpersoon die u het gehele proces begeleid. Onze cliënten ervaren onze diensten als zeer persoonlijk en transparant. Wij streven naar een duurzame en langdurige relatie met onze cliënten.

Online

De status van uw opdrachten zijn 24/7 online te bekijken. In het incassoportaal kunt u direct zien welke bedragen er per dossier zijn geïncasseerd. Alle informatie met betrekking tot uitgaande gesprekken, e-mail verkeer, sms verkeer, inkomende en uitgaande brieven zijn direct inzichtelijk.

Pré-incasso

De pre-incassofase is de laatste fase van uw reguliere debiteurenproces, voordat er wordt overgaan tot het starten van u eigen incassotraject.
Waarom Pré-incasso
Consequent inzetten van Pré-incasso zorgt voor een snellere betaling terwijl uw relatie met de klant geen gevaar loopt. Op die manier verkort u uw eigen invorderingstraject en verbetert uw cashflow en liquiditeit.

Incassotraject

De te claimen wettelijke incassokosten (minimaal €40.00 tot een maximum €6.775,00) mag u zelf houden of kwijtschelden.
Communicatie debiteur
Tijdens het incassotraject wijst Interpay uw debiteur op verschillende manieren en momenten op de openstaande vordering, door middel van brieven, e-mail- en sms berichten. Daarnaast wordt uw debiteur ook door Interpay telefonisch benaderd.

Opdracht vervolgtraject

In opdracht sturen wij een ervaren medewerker op locatie, Men richt zich op het verkrijgen van een betaling of het treffen van een betalingsregeling.
Niet geïncasseerd
Wordt de vordering in uw eigen incassotraject niet geïncasseerd, Interpay neemt uw vordering in een nieuw traject gratis over! Op basis van no cure no pay incasso (zie gratis incasseren). U loopt geen enkel financieel risico!

Specificatie tarievenSpecificatie tarieven

Interpay open en transparant
---

Voorbeelden na positief resultaat!

Interpay levert u geld op!
Snel en eenvoudig een eigen incassotraject starten, dit kan met de software van Interpay! U draait aan de knoppen, Interpay zorgt ervoor dat uw rekeningen betaald worden.

Extra werkzaamheden

In samenspraak en indien noodzakelijk
Bij extra werkzaamheden, worden extra kosten rekening gebracht, bijvoorbeeld uittreksel Kamer van Koophandel, extra verzending betalingsafspraak en/of betalingsregeling. Deze kosten zullen uw winst op een incassotraject niet ondermijnen, ook wordt u op de hoogte gesteld voordat Interpay deze extra service in een dossier gaat hanteren.

Start uw eigen incassotrajectStart uw eigen incassotraject

Interpay levert u geld op!
---
De te claimen wettelijke incassokosten (minimaal €40.00 tot een maximum €6.775,00) mag u zelf houden!

Pré-incasso & Incassotraject

13,70

Vast bedrag per incassotraject, levert u variërend extra geld op!

Actie!

Haal meer uit uw vordering!
Bij aanlevering van vijf of meer opdrachten in één keer (verschillende debiteuren), worden de trajecten door Interpay gefinancierd en later met de uitbetaalde declaraties verrekend.

Het is voor ons van het grootste belang dat onze cliënten tevreden zijn!Het is voor ons van het grootste belang dat onze cliënten tevreden zijn!

Een goede beoordeling van onze cliënten is de kroon op ons werk.
---